"Onze hond Jacco is dol op Pepe en wij ook. Hij is vakbekwaam, flexibel en ontzettend lief voor dier en mens. Geweldige uitlaatservice. Jacco blij, wij blij.

 

Bedankt... Pepe mil gracias de todo corazon"    

 

- Consuelo en Patricia, baasjes van Jacco

Viervoeten Hondenuitlaatservice

"Excellent dog walking service in smaller groups, helped our slightly insecure dog become more social and at ease, besides having fun. Pepe is a certified dog walker, reliable and seems to truly care and know each dog in the pack. Receiving daily updates with photos & videos during the walks in the first weeks gave me the extra peace of mind."

 

- Iringo, baasje van Tommy

Viervoeten Hondenuitlaatservice
Viervoeten Hondenuitlaatservice

"Wij zijn heel blij met onze keuze voor Viervoeten en de begeleiding door Pepe. Silke, ons 5 jaar oude rascue hondje uit Portugal, was niet goed gesocialiseerd en zij gaf ons problemen bij het uitlaten. Silke reageerde gelijk goed op Pepe, en we maakten na het intakegesprek een plan voor verdere begeleiding. In een aantal gezamenlijke wandelingen kregen we duidelijke adviezen en concrete opdrachten om met Silke aan de slag te gaan. Haar gedrag verbeterde, en ook wij als baasjes konden meer ontspannen met haar lopen. Nu gaat zij al een tijdje mee met de roedelwandelingen, waar zij steeds vrolijk en voldaan van terug komt. Zij leert steeds beter communiceren met andere honden. Wij kunnen Viervoeten aanraden aan iedereen die op zoek is naar een uitlaatservice die professionaliteit combineert met maatwerk, betrokkenheid en een heel prettige persoonlijke aanpak.

Bedankt Pepe"

- Mark en Caroline, baasjes Silke

"Mijn Duck Toller Retriever, John, is gek op Pepe. En dat natuurlijk met een goede reden! Viervoeten levert een hele fijne service, altijd zeer goed bereikbaar en flexibel, en ze hebben het allerbeste met de honden voor! Ik kan Viervoeten aan iedereen aanraden die niet iedere dag aan een lange wandeling in de ochtend of middag toe kan komen. John is altijd lekker moe maar voldaan na een wandeling met Pepe en de roedel. En de dagelijkse foto update op Facebook maakt het helemaal leuk, om toch wat mee te krijgen van het plezier van je hond tijdens de wandeling! Ik vind het jammer dat we, i.v.m. een verhuizing, Pepe en Viervoeten nu moeten gaan missen."

- Nathalie, baasje van John

Viervoeten Hondenuitlaatservice

Vanwege mijn

verhuizing, was

vandaag helaas Dex

zijn laatste dag bij

Viervoeten. Pepe,

Jonne en Marcia; jullie

zijn een mooi team

en altijd bereid mee

te denken als dingen

even anders lopen. Jullie zijn een uitkomst voor iedereen met een baan en een hond. Dex heeft ook veel geleerd over andere honden en is ook veel socialer geworden. Een aanrader voor iedereen. Dank jullie wel voor de goede zorgen en ik hoop tot ziens!

- Marco, baasje van Dex

Viervoeten Hondenuitlaatservice

"Vanwege onze werkzaamheden waren wij op zoek naar een hondenuitlaatservice met persoonlijke aandacht voor onze eigenwijze teckel Cato. Vanaf het eerste contact met Pepe ontstond er een 'goed' gevoel bij Viervoeten uitlaatservice. Pepe is een zeer bekwame trainer die het beste met de honden voor heeft. Cato gaat dan ook drie dagen per week met veel plezier met Pepe mee, en zodra de bus van Viervoeten de straat in rijdt, zit Cato te kwispelen om mee te gaan. Het fijne van Viervoeten uitlaatservice is ook dat je dagelijks kan kijken wat jouw hond heeft uitgespookt, dit omdat Pepe een verslag inclusief foto's op Facebook zet.

Daarnaast is het fijn om te weten dat Viervoeten uitlaatservice zeer flexibel is als je bijvoorbeeld dagen wilt ruilen.

 

Wij zijn dan ook zeer tevreden met Viervoeten uitlaatservice!"

 

- Niels en Mandy Koeton, baasjes van Cato.

Viervoeten Hondenuitlatservice
Viervoeten Hondenuitlaatservice

"Ik ben Twirre, een Kooikerhondje van 5 jaar. Ik ga sinds kort mee met de Viervoeten. Hiervoor ben ik een paar jaar meegegaan met een andere uitlaatservice. Eerst was dit leuk, maar later gingen we alleen nog maar naar hetzelfde grasveld waar ik mij verveelde. Thuis had ik teveel energie over en raakte steeds meer gefrustreerd. Sinds kort ga ik mee met de Viervoeten. Ik heb veel plezier in de lange wandelingen in het Diemerbos waarbij ik het liefst alleen maar ga zwemmen en zwart thuis kom. Ik heb het ook erg naar mijn zin met de andere honden. Pepe en Marcia zijn duidelijk de roedelleiders en weten heel goed hoe ze met ons om moeten gaan. ’s Avonds ben ik doodop en ook over de week heen zit ik veel beter in mijn vel. Ik kan het alle honden zeker aanraden om met ons mee te gaan!! Mijn baasjes zijn het hier ook absoluut mee eens en vinden het heel leuk om de verhalen en foto's te bekijken van mijn avonturen!"

 

- Sybrenne & Bart, baasjes Twirre

Viervoeten Hondenuitlaatservice

"Onze kleine Luna vertoonde schichtig en angstig gedrag hetgeen zich uitte in hard en langdurig blaffen (van het moment van wakker worden tot aan het slapen gaan) naar alles wat zij niet kende en bewoog. Ik kon haar ook niet alleen thuis laten want ze blafte het hele appartementscomplex bij elkaar, bang om alleen te zijn. Het gedrag van Luna beheerste mijn dagelijkse bezigheden waardoor ik niet meer wist hoe ik met haar om moest gaan.... Na een week kreeg ik een andere, rustige, minder angstige hond terug. Ze heeft een plekje in de roedel gekregen en in huis is ze rustig en blaft niet meer de hele dag hetgeen mijn houding naar haar ook positief heeft veranderd. Wij zijn ontzettend blij met Pepe. Hij is een betrokken, professionele, ervaren begeleider en hondentrainer en zeer bekwaam met de honden. "

Joke, baasje van Luna

"Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze Friese stabij Beike in goede handen is bij Viervoeten. Aan de foto's te zien, heeft ze het enorm naar haar zin tijdens de wandelingen. Na zo'n wandeling met Viervoeten treffen wij haar thuis altijd uitgeput en heel tevreden aan."

 

- Annelies, baasje Beike

Viervoeten Hondenuitlaatservice
Viervoeten Hondenuitlaatservice

"Omdat wij beiden een eigen bedrijf hebben zijn we erg druk en hadden we steeds minder tijd om doordeweeks met Bobbie naar het bos of een park te gaan. Omdat een hond dit wel nodig heeft en we Bobbie dit graag wilden bieden zijn we op zoek gegaan naar een goede en betrokken uitlaatservice. We kwamen bij Pepe van Viervoeten uit en zijn blij met deze keuze. Bobbie maakt nu meerdere malen per week heerlijk, lange wandelingen en hij maakt nieuwe vriendjes. Onderdeel zijn van een hondenroedel is natuurlijk hun natuur dus erg leuk dat hij dit nu kan ervaren! Bobbie ligt elke avond tevreden en voldaan te snurken en is fitter dan ooit. Wat wij zelf erg fijn vinden is dat Pepe erg betrokken en ervaren is. We bekijken elke avond op Facebook de foto's van de wandelingen van die dag, dat is vaste prik geworden! Super leuk om het op die manier te volgen. Kortom: wij zijn zeer tevreden!"

 

- Marlies, baasje van Bobbie

"Wij zijn een jong stel met een kleine Shiba Inu (Hachi) die op zoek waren naar een hondenuitlaatservice. Dit leek een hele klus te worden omdat Hachi niet de makkelijkste is. Zij accepteerde vreemde mensen niet zo snel en daarnaast liep ze eigenlijk niet zo vaak meer los omdat ze wel eens naar andere honden kon snauwen. Na een zoektocht kwamen wij bij Viervoeten uit en na het intake gesprek voelde het direct goed. Inmiddels gaat Hachi al drie maanden, twee keer per week met de roedel mee en sindsdien is Hachi haar gedrag positief veranderd. Ze kan zelfs weer los lopen zonder dat ze snauwt naar andere honden! Ze is verder helemaal aan Pepe gewend en gaat graag mee wandelen. Pepe is professioneel en weet precies wat hij doet om Hachi een leuke wandeling te geven en tevens haar gedrag te verbeteren. Hij heeft veel geduld gehad met Hachi en dat waarderen wij heel erg. De foto's en de dagelijkse verslagjes van de wandeling zijn erg leuk! Het geeft echt een blik in de dag van je hond. Wij zijn super blij met Pepe en raden hem aan bij andere honden eigenaar die op zoek is naar een leuke en betrouwbare hondenuitlaatservice."

- Thien en Cynthia, baasjes Hachi

Viervoeten Hondenuitlaatservice