top of page

"Onze hond Jacco is dol op Pepe en wij ook. Hij is vakbekwaam, flexibel en ontzettend lief voor dier en mens. Geweldige uitlaatservice. Jacco blij, wij blij.

 

Bedankt... Pepe mil gracias de todo corazon"    

 

- Consuelo en Patricia, baasjes van Jacco

Viervoeten Hondenuitlaatservice
j&j site_edited.jpg

Not enough kind words we can say for Pepe and the whole team at Viervoeten Hondenuitlaatservice! The best dog walking service around. All of the staff are phenomenal with dogs and it's the best value for your dog! Very satisfied client here!

- Ranaan & Richard, baasjes Jackson & Juice

Viervoeten Hondenuitlaatservice

"Wij zijn heel blij met onze keuze voor Viervoeten en de begeleiding door Pepe. Silke, ons 5 jaar oude rascue hondje uit Portugal, was niet goed gesocialiseerd en zij gaf ons problemen bij het uitlaten. Silke reageerde gelijk goed op Pepe, en we maakten na het intakegesprek een plan voor verdere begeleiding. In een aantal gezamenlijke wandelingen kregen we duidelijke adviezen en concrete opdrachten om met Silke aan de slag te gaan. Haar gedrag verbeterde, en ook wij als baasjes konden meer ontspannen met haar lopen. Nu gaat zij al een tijdje mee met de roedelwandelingen, waar zij steeds vrolijk en voldaan van terug komt. Zij leert steeds beter communiceren met andere honden. Wij kunnen Viervoeten aanraden aan iedereen die op zoek is naar een uitlaatservice die professionaliteit combineert met maatwerk, betrokkenheid en een heel prettige persoonlijke aanpak.

Bedankt Pepe"

- Mark en Caroline, baasjes Silke

"Mijn Duck Toller Retriever, John, is gek op Pepe. En dat natuurlijk met een goede reden! Viervoeten levert een hele fijne service, altijd zeer goed bereikbaar en flexibel, en ze hebben het allerbeste met de honden voor! Ik kan Viervoeten aan iedereen aanraden die niet iedere dag aan een lange wandeling in de ochtend of middag toe kan komen. John is altijd lekker moe maar voldaan na een wandeling met Pepe en de roedel. En de dagelijkse foto update op Facebook maakt het helemaal leuk, om toch wat mee te krijgen van het plezier van je hond tijdens de wandeling! Ik vind het jammer dat we, i.v.m. een verhuizing, Pepe en Viervoeten nu moeten gaan missen."

- Nathalie, baasje van John

Viervoeten Hondenuitlaatservice

Ollie wordt nergens

blijer van dan als het

“busje van Viervoeten"

voor het huis stopt!!

Hij komt enthousiast

en lekker vies thuis

en aan alles merk je

dat ie het fantastisch

vindt om met de roedel op pad te zijn. Als ie zelf zou mogen kiezen zou hij zeker elke dag mee gaan!!

 

We kijken altijd graag naar het fotoverslag in de avond, zoveel gelukkige honden...

- Astrid, baasje Ollie

Ollie website.jpg

"Vanwege onze werkzaamheden waren wij op zoek naar een hondenuitlaatservice met persoonlijke aandacht voor onze eigenwijze teckel Cato. Vanaf het eerste contact met Pepe ontstond er een 'goed' gevoel bij Viervoeten uitlaatservice. Pepe is een zeer bekwame trainer die het beste met de honden voor heeft. Cato gaat dan ook drie dagen per week met veel plezier met Pepe mee, en zodra de bus van Viervoeten de straat in rijdt, zit Cato te kwispelen om mee te gaan. Het fijne van Viervoeten uitlaatservice is ook dat je dagelijks kan kijken wat jouw hond heeft uitgespookt, dit omdat Pepe foto's op Facebook zet.

Daarnaast is het fijn om te weten dat Viervoeten uitlaatservice zeer flexibel is als je bijvoorbeeld dagen wilt ruilen.

 

Wij zijn dan ook zeer tevreden met Viervoeten uitlaatservice!"

 

- Niels en Mandy, baasjes van Cato.

Viervoeten Hondenuitlatservice
Beau_edited.jpg

I cannot speak more highly of Viervoeten. Beau joining Pepe and his team on their packwalks was the best decision I made.

 

Pepe helped improve Beau’s behaviour significantly. He supported us through one on one training and gave us guidance how we could strengthen our bond. As a result she is a happy and social dog who loves playing with her friends in the pack. Pepe and his team have such incredible knowledge and skills and can cater to all types of doggies. Highly recommend.

- Ampara, baasje Beau

Sjoerd website.jpg

Hele fijne uitlaatservice!

 

Onze labrador was eerst wat onzeker bij andere reuen, maar dankzij het maatwerk van Viervoeten, is hij in een goeie groep terecht gekomen wat zijn gedrag naar andere reuen flink heeft verbeterd. Er wordt hier goed meegedacht en op de foto's zie je dan ook dat de honden zich altijd prima vermaken.

- Gert en Suzanne, baasjes Sjoerd

"Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze Friese stabij Beike in goede handen is bij Viervoeten. Aan de foto's te zien, heeft ze het enorm naar haar zin tijdens de wandelingen. Na zo'n wandeling met

Viervoeten treffen wij

haar thuis altijd

uitgeput en heel

tevreden aan."

 

- Annelies,

baasje Beike

Viervoeten Hondenuitlaatservice
Abby site.jpg

Bedankt voor de geweldige hulp en training die Abby is geboden.

Na een ongeluk kon ik Abby niet meer uitlaten. Pepe heeft haar geleerd om naast de fiets te lopen en daarna naast de scootmobiel. Nu zijn we zo ver dat ik samen met haar op pad kan gaan.

Dit is zo super gaaf en dan te bedenken dat Abby nu net 1 jaar is geworden.

Pepe en Abby wat een kanjers zijn het. Pepe bedankt daarvoor namens mij en Abby.

- Joke, baasje Abby

Super lieve mensen die met veel liefde je hondje meenemen.

 

Ripley kijkt altijd ernaar uit als ze haar op de zaak komen halen, en ze komt voldaan weer terug van een mooie wandeling. Het belang van de hond staat voorop!

 

Toppers zijn het!

- Esther, baasje Ripley

Ripley site.jpg

"Onze kleine Luna vertoonde schichtig en angstig gedrag hetgeen zich uitte in hard en langdurig blaffen (van het moment van wakker worden tot aan het slapen gaan) naar alles wat zij niet kende en bewoog. Ik kon haar ook niet alleen thuis laten want ze blafte het hele appartementscomplex bij elkaar, bang om alleen te zijn. Het gedrag van Luna beheerste mijn dagelijkse bezigheden waardoor ik niet meer wist hoe ik met haar om moest gaan....

 

Na een week kreeg ik een andere, rustige, minder angstige hond terug. Ze heeft een plekje in de roedel gekregen en in huis is ze rustig en blaft niet meer de hele dag hetgeen mijn houding naar haar ook positief heeft veranderd. Wij zijn ontzettend blij met Pepe. Hij is een betrokken, professionele, ervaren begeleider en hondentrainer en zeer bekwaam met de honden. "

- Joke, baasje Luna

Viervoeten Hondenuitlaatservice

Bessy werd ongeveer 3 jaar lang 3 keer per week opgehaald voor een wandeling met de viervoeten roedel! Ze werd ontzettend enthousiast als ze het busje aan zag komen en kwam lekker moe weer thuis. Een echte aanrader! We missen ze in Zaandam ontzettend.

- Aisling, baasje Bessy

Bessy website_edited.jpg

Ik ben meer dan tevreden met de service van Viervoeten! Mijn Australian Shepherd Mix Jonte is twee keer (een periode van 8 en 2 maanden) bij de wandelingen van Viervoeten meegeweest en ik kan alleen positief over het team spreken: zij zijn betrouwbaar, vriendelijk en deskundig. Makkelijk contact over afspraken. Bij naar huis komen had ik altijd de indruk dat Jonte tevreden en moe was. Heel fijn als je je hond met gerust haart aan iemand anders kan aanvertrouwen!

 

Hartelijk dank voor jullie inzet!

- Hanna, baasje Jonte

Jonte site.jpg
bottom of page