top of page

Werkwijze

Viervoeten Hondenuitlaatservice is er voor iedere hond in Amsterdam Noord, Oost, Zuid, West, IJburg en een deel van Almere. Ook voor honden die (nog) niet geschikt zijn voor roedelwandelingen biedt Viervoeten een passende service om honden te socialiseren richting roedelwandelingen en prettigere wandelingen thuis. 

Roedelwandelingen

 

Hierbij gaat uw hond mee met een roedel bestaande uit gemiddeld acht honden.

  • De ochtendwandeling is van 10.30 uur tot 11.30 uur. Er wordt opgehaald vanaf 9.30 uur en teruggebracht tot 12.30 uur.

  • De middagwandeling is van 14.00 uur tot 15.00 uur Er wordt opgehaald vanaf 13.00 uur en teruggebracht tot 16.00 uur.

 

Uw hond dient sociaal te zijn naar mens en dier, voldoende te luisteren en los te kunnen lopen. Roedelwandelingen bieden wij aan met vaste of flexibele abonnenten. 

IMG-20211002-WA0006_edited.jpg

“Silke gaf ons veel problemen bij het uitlaten. In een aantal gezamenlijke wandelingen kregen we duidelijke adviezen en concrete opdrachten om met Silke aan de slag te gaan. Haar gedrag verbeterde, en ook wij als baasjes konden meer ontspannen met haar lopen. Wij kunnen Viervoeten aanraden aan iedereen die op zoek is naar een uitlaatservice die professionaliteit combineert met maatwerk, betrokkenheid en een heel prettige persoonlijke aanpak. Bedankt Pepe!"

Mark en Caroline, baasjes van Silke

"Onze kleine Luna vertoonde schichtig en angstig gedrag hetgeen zich uitte in hard en langdurig blaffen, vanaf het moment van wakker worden tot aan het slapen gaan. Ik kon haar ook niet alleen thuis laten want ze blafte het hele appartementscomplex bij elkaar, bang om alleen te zijn. Het gedrag van Luna beheerste mijn dagelijkse bezigheden. {...} Na een week roedelopname kreeg ik een andere, rustigere, minder angstig en blaffende hond terug.

Wij zijn ontzettend blij met Pepe."

Joke, baasje van Luna

Socialisatietrainingen 

 

Niet alle honden vinden het prettig om met andere honden of mensen te lopen, los te lopen onder begeleiding of zich aan sociale regels te houden. Voor deze honden bieden wij socialisatietrainingen. Hierbij leert uw hond de sociale regels die een voorwaarde zijn voor een prettige wandeling, dagelijkse bezigheden en het lopen in een roedel.

De trainingen kunnen bestaan uit:

 

  • Individuele wandelingen/trainingen.

  • Training met hond en baas aan huis.

  • Roedelopname. 

Het doel is uw hond meer in balans te krijgen zodat deze mee kan lopen met verschillende roedels, de sociale regels kent en thuis ook prettiger handelt. 

Viervoeten Hondenuitlaatservice Amsterdam Noord, Oost, IJburg en Zeeburg

Indien u interesse heeft in Viervoeten Hondenuitlaatservice vult u het contactformulier in en zal er een gratis intake ingepland worden. Hierbij maken we uitgebreid kennis, bespreken we alle wensen en verwachtingen en krijg ik een goed beeld van uw hond. 

bottom of page