top of page

Team Viervoeten

Mijn naam is Pepe Rullens. Ik ben de eigenaar van Viervoeten. Al sinds ik kan lopen, loop ik met honden. Eigenlijk met alle dieren. Thuis hebben we altijd honden van verschillende rassen gehad. Toen ik vijftien jaar oud was, voedde ik met succes mijn eerste pup op en een half jaar later de tweede. Daarna ontwikkelde ik de hobby om honden van kennissen uit te laten en te trainen. Het lezen van een hond en het vinden van een manier waardoor deze jou toelaat en van je leert is een magisch proces. Elk karakter vraagt om een individuele aanpak en dat maakt het werken met elke hond weer een avontuur op zich.

 

Zelf hebben wij Freya, een Zwitserse Herder van zeven jaar oud en Odin, een Oudduitse Herder van vier jaar oud.

Nadat ik vijf jaar fulltime lichamelijke opvoeding heb gegeven, vond ik het tijd om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen bedrijf met honden te beginnen. Gediplomeerd, met veel enthousiasme en kennis staat Viervoeten Hondenuitlaatservice elke dag voor het welzijn, de behoeften en het plezier van uw hond.  

Viervoeten Hondenuitlaatservice Amsterdam Noord, Oost, IJburg en Zeeburg

"Vanaf het eerste contact met Pepe ontstond er een 'goed' gevoel bij Viervoeten Hondenuitlaatservice. Pepe is een zeer bekwame trainer die het beste met de honden voor heeft."

 

- Mandy en Niels, baasjes Cato

"Excellent dog walking service in smaller groups, helped our slightly insecure dog become more social and at ease, besides having fun. Pepe is a certified dog walker, reliable and seems to truly care and know each dog in the pack. "

 

- Iringo, baasje van Tommy

 

Britt (1).png

Mijn naam is Bridget Koopmann. Al vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik gek van dieren! Vanaf mijn 11ste heb ik mijn eigen Friese paard Bente. Dag in dag uit ben ik te vinden in de stallen. En anders ben ik met mijn ruwharige teckel Lilly en mijn kortharige teckels Joep en Karel in het bos om te wandelen. Ik heb de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent gevolgd en ook met die kennis hoop ik te kunnen bijdragen aan het welzijn en geluk van de honden in de Viervoetenroedel.

 

Ik kijk er heel erg naar uit om te starten bij Viervoeten! Het is voor mij de unieke kans om mijn kennis uit te breiden en iets te doen wat ik erg leuk vind. Daarnaast is het natuurlijk ook hartstikke gezellig dat mijn kleine vriendinnetje Lilly met mij mee mag. Tot snel!

ACH_7283.jpg

My name is Bozena Leszczynska. I was born and raised in the south of Poland, where I've spent all of my youth in the countryside surrounded by animals. As a teenager, I was voluntarily working at different foundations for the protection of animals, where I was saving animals from difficult conditions and I also ran a "foster home" for animals. I was taking care of them and preparing them for adoption. In my family, we've always had dogs and they hold a very special place in my heart.

 

I'm a happy owner of three beautiful sighthounds, Gayeri, Bushra and Lagi. I love spending days with dogs, walking them and learning about their behaviours. I'm always looking for an opportunity to broaden my knowledge about dogs, that's why I'm happy to be part of team Viervoeten.

IMG_3369.jpg

 

My name is Andrea Mazzola and I am from Milano, Italy.
I have been crazy for dogs and animals in general since I can remember. My first experience with a dog was when I was seven years old and me and my family got our first dog. From that moment on, dogs were always a part of my life.

Three years ago I had my first own dog, a black Shiba Inu called Lea. My parents also own two other 2 Shiba Inu, Aaron and Aki, respectively the dad and the brother of Lea. We spent plenty of time together outside walking in forests or hiking in the mountains.

It has always been my dream to work with dogs. That’s also why I'm enrolled in a course to become a dog trainer. I love to interact with dogs and build a relationship with them. I'm really happy that I have the chance to meet different breeds of dogs and learn as much as possible from them. To spend my time surrounded by both dogs and nature makes my days amazing, so I'm grateful to be part of the Viervoeten team!

Claire.jpg

 

Ik ben Claire Colijn. Ik ben opgegroeid op een woonboerderij op het platteland in Noord-Brabant met twee honden. Al mijn hele leven ben ik met dieren bezig, waardoor ik op jonge leeftijd mijn liefde en passie voor honden heb ontwikkeld. Tegelijkertijd is daar ook mijn interesse in hun gedrag en denkwijze ontstaan.

Gezien mijn jarenlange ervaring met het verzorgen en liefhebben van honden, ben ik op dit moment vaak de toegewezen persoon voor de viervoeters van mijn vrienden en familie. Zo word ik vaak gevraagd om quality time met hun huisdieren door te brengen op momenten dat de baasjes dat niet kunnen.

 

Ik kijk ernaar uit om bij Viervoeten eindelijk deze passie tot werk te maken. Ook kan ik niet wachten om onder leiding van Pepe en de rest van het team, mezelf verder te ontwikkelen!

IMG-6923.jpg

Mijn naam is Isa Kroon en ik ben nieuw bij Viervoeten. Vanaf jongs af aan ben ik al druk in de weer met huisdieren, helaas moest ik mijn geliefde labrador Bo vier jaar geleden thuis achterlaten toen ik op mezelf ging wonen. De aanwezigheid van een hond mis ik enorm, vandaar dat ik er ontzettend van geniet om op deze manier wekelijks in contact te komen met jullie lieve honden.

 

Doordat ik in mijn afrondende fase van de bachelor Architectuur zit, heb ik veel vrije tijd. Vandaar kijk ik ernaar uit om op deze manier de tijd in te vullen via fijne wandelingen met jullie lieve honden. Tot snel, groetjes Isa"

IMG_7302_edited_edited.jpg

 

Mijn naam is Femke Hoekstra. Van jongs af aan ben ik opgevoed met liefde voor dieren. Vanaf mijn geboorte tot nu heb ik altijd katten om mij heen gehad, en toen ik 5 jaar oud was kochten mijn ouders onze eerste hond: Engelse Stafford Elvis. Met haar was ik altijd graag in de weer. Wandelen, spelen, stoeien, commando’s leren en natuurlijk heel veel knuffelen en kriebelen.

Al sinds de middelbare school was het mijn droom om met dieren te werken. Nadat ik drie jaar de opleiding hbo-verpleegkunde had gevolgd, en daar (tijdelijk) mee stopte, ben ik opzoek gegaan naar werk met dieren, en vond ik Viervoeten.
Tijdens mijn opleiding heb ik van Pepe en Bridget al veel mogen leren over honden en hun gedrag, en ik kijk ernaar uit deze kennis te verbreden binnen het Viervoeten Team.

IMG_0869_edited.jpg

Hallo, mijn naam is Joshua Boots en ik kom uit Amsterdam. Ik ben een trotse hondenliefhebber en mijn passie voor deze trouwe viervoeters inspireert mij dagelijks. Hoewel ik zelf nooit een hond heb gehad, ben ik altijd omringd geweest door honden in mijn buurt en omgeving. Hun gezelschap en loyaliteit hebben een speciale plek in mijn hart. 

Ik geniet ervan om buiten en onderweg te zijn, waar ik geïnspireerd raak door de natuur. Werken bij Viervoeten geeft mij de perfecte kans om deze passie te combineren met mijn liefde voor honden. Ik ben blij om te delen dat ik er zelf klaar voor ben om een hond in mijn leven te verwelkomen, wat naadloos aansluit bij mijn nieuwe baan en levensstijl.

 

Met een achtergrond in marketing en communicatie, ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en mijn kennis te vergroten. Ik kijk er enorm naar uit om te beginnen bij Viervoeten en om uw hond te ontmoeten!

image_67238657_edited.jpg

Mijn naam is Zahrina Padmos. Ik ben van kleins af aan opgegroeid met dieren, van katten tot cavia's. Ik had een hele leuke Australian Cattle Dog, zij was echt mijn wandelmaatje, we hebben samen heel wat kilometers afgelegd. Zij heeft mijn liefde voor honden alleen maar groter gemaakt, en ze heeft mij heel veel geleerd over hondengedrag. Naast dat ik het fijn vind om lekker buiten te zijn, ben ik in mijn vrije tijd vaak op een stal of boerderij te vinden :)

Ik vind het ontzettend leuk om met dieren te werken, en heb zo ook de opleiding dierverzorging gevolgd.

 

Ik heb enorm veel zin om mijn kennis en ervaring te verbreden bij Viervoeten!

image_123650291 (1).JPG

Hi, I'm Noah! I was born and raised in Goa (India) in a household full of love for animals. I might have lost count, but I'm almost sure my family had seven dogs and even more cats living in the same house at one point, most of them adopted from the streets. I have a natural sense of animals and have always been able to relate to them on some level. Under the guidance of Pepe's training, I have been working on my animal handling skills. I have since improved my understanding of dogs and how to communicate with them.

I enjoy taking dogs out for cheerful walks. I believe it is as therapeutic for me as it is for them, and we all feel content at the end of every walk. I look forward to every day I get to spend time with them and look forward to walking your dog soon!

DSC_1608-02_edited.jpg

Mijn naam is Margriet van Toledo. Mijn gekte met honden begon al toen ik elke schoolvakantie bij mijn tante logeerde vanwege twee Duitse brakken en vele logeerhonden. Op mijn 16e haalde ik uiteindelijk mijn ouders over dat ik een eigen hond moest hebben: de AmStaff Kira. Met veel overtuiging, toewijding en natuurlijk liefde heb ik haar opgevoed.

 

Mijn interesse in het trainen, het gedrag en de communicatie van honden nam hierbij steeds meer toe. Uiteindelijk kwam ook de Griekse bastaard Corfu in mijn leven en later kwam daar Ridgeback Donna nog bij. Het leren kennen, begeleiden en trainen van (nieuwe) honden geeft mij zoveel energie dat ik besloot mijn hart te volgen. De opleiding bij Pepe heeft mij alle tools gegeven om nog meer honden te leren kennen en succesvol, met veel plezier te begeleiden.

image4 (1)_edited.jpg

Hallo, ik ben Mariel Bergema. Mijn carrière als hondenuitlater begon al op jonge leeftijd in mijn geboorteplaats Emmeloord, waar ik—voor een knaak maar vooral voor het plezier—honden in de buurt mee uit wandelen nam. Op mijn 15e verjaardag verasten mijn ouders me met het mooiste cadeau dat ik me kon wensen: mijn eigen hond. De vorige eigenaren gingen emigreren en zochten een nieuw thuis voor hem. Hij was dan ook al iets ouder toen hij in mijn leven kwam, maar dat deed niet af aan de hechte band die al snel ontstond. Sindsdien heb ik op verschillende plekken op de wereld gewoond maar gek genoeg nooit op een adres waar niet óók een hond woonde. 

Inmiddels ben ik twee keer zo oud en deel ik mijn leven met Monty, een vrolijk straatrakkertje geadopteerd uit Griekenland. Mijn ultieme wens is om elk moment met Monty aan mijn zijde door te brengen. Bij Viervoeten kan ik die wens nu in vervulling brengen. 

IMG-20240310-WA0014 (1)_edited.jpg

My name is Matilde and I'm from Portugal. I've lived with dogs my whole life, so life without a dog makes no sense to me. When I got my own dog, it led me to doing more research into dog training and dog behavior, which quickly turned into a life passion.


I have dedicated a lot of my time to dogs, like volunteering at a shelter, dog sitting, working at a dog daycare. Overall, I just have a passion for connecting with dogs, getting to know their individual personalities and quirks and establishing a bond based on mutual trust and respect.

 

I'm very excited to meet all the dogs and get to have fun with them!

Simone.jpg

 

Mijn naam is Simone Kanda. Tijdens mijn tussenjaar werk ik bij Viervoeten. Volgend jaar begin ik aan mijn studie diergeneeskunde, dat is al mijn droom sinds kleins af aan; de roeping om met dieren te werken heeft er altijd al ingezeten.

 

Hiervoor heb ik periodes als hondenoppas gewerkt. Daarnaast heb ik zelf een Chihuahua, Coco. Coco is onwijs intelligent, en met haar heb ik veel geleerd over zelfvertrouwen en energie.

 

Viervoeten biedt mij de prachtige mogelijkheid te kunnen werken met mijn lievelingsdieren, welke mijn iedere dag vullen met onuitputbaar enthousiasme en positiviteit. Want dat is waar het leven om draait voor mij: Liefhebben, en genieten.

bottom of page