Team Viervoeten

Mijn naam is Pepe Rullens. Ik ben de eigenaar van Viervoeten. Al sinds ik kan lopen, loop ik met honden. Eigenlijk met alle dieren. Thuis hebben we altijd honden van verschillende rassen gehad. Toen ik vijftien jaar oud was, voedde ik met succes mijn eerste pup op en een half jaar later de tweede. Daarna ontwikkelde ik de hobby om honden van kennissen uit te laten en te trainen. Het lezen van een hond en het vinden van een manier waardoor deze jou toelaat en van je leert is een magisch proces. Elk karakter vraagt om een individuele aanpak en dat maakt het werken met elke hond weer een avontuur op zich.

 

Zelf hebben wij Nadiah, een Golden Retriever van tien jaar oud, Freya, een Zwitserse Herder van vier jaar oud en Odin, een Oudduitse Herder van een jaar oud.

Nadat ik vijf jaar fulltime lichamelijke opvoeding heb gegeven, vond ik het tijd om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen bedrijf met honden te beginnen. Gediplomeerd, met veel enthousiasme en kennis staat Viervoeten Hondenuitlaatservice elke dag voor het welzijn, de behoeften en het plezier van uw hond.  

Viervoeten Hondenuitlaatservice Amsterdam Noord, Oost, IJburg en Zeeburg

"Vanaf het eerste contact met Pepe ontstond er een 'goed' gevoel bij Viervoeten Hondenuitlaatservice. Pepe is een zeer bekwame trainer die het beste met de honden voor heeft."

 

- Mandy en Niels, baasjes Cato

"Excellent dog walking service in smaller groups, helped our slightly insecure dog become more social and at ease, besides having fun. Pepe is a certified dog walker, reliable and seems to truly care and know each dog in the pack. "

 

- Iringo, baasje van Tommy

 

DSC_1608-02_edited.jpg

 

Mijn naam is Margriet van Toledo. Ik ben teamleider bij Viervoeten. Mijn gekte met honden begon al toen ik elke schoolvakantie bij mijn tante logeerde vanwege twee Duitse brakken en vele logeerhonden. Op mijn 16e haalde ik uiteindelijk mijn ouders over dat ik een eigen hond moest hebben: de AmStaff Kira. Met veel overtuiging, toewijding en natuurlijk liefde heb ik haar opgevoed.

 

Mijn interesse in het trainen, het gedrag en de communicatie van honden nam hierbij steeds meer toe. In het dierenasiel heb ik verschillende honden mogen uitlaten en uiteindelijk kwam ook de Griekse bastaard Corfu in mijn leven. Het leren kennen, begeleiden en trainen van (nieuwe) honden geeft mij zoveel energie dat ik dit jaar besloot mijn hart te volgen. De opleiding bij Pepe heeft mij alle tools gegeven om nog meer honden te leren kennen en succesvol, met veel plezier te begeleiden.

a5ef82b4-68e3-4afa-aa69-4d85c467e7f0_edited.jpg

My name is Bozena Leszczynska. I was born and raised in the south of Poland, where I've spent all of my youth in the countryside surrounded by animals. As a teenager, I was voluntarily working at different foundations for the protection of animals, where I was saving animals from difficult conditions and I also ran a "foster home" for animals. I was taking care of them and preparing them for adoption. In my family, we've always had dogs and they hold a very special place in my heart.

 

I'm a happy owner of two beautiful sighthounds, Gayeri and Bushra. I love spending days with dogs, walking them and learning about their behaviours. I'm always looking for an opportunity to broaden my knowledge about dogs, that's why I'm happy to be part of team Viervoeten.

Justin (1).jpg

Mijn naam is Justin Smeets. Ik ben al sinds ik mij kan herinneren een grote dierenvriend. Ik heb in mijn leven bijna altijd dieren om mij heen gehad. Naast werken met paarden en knuffelen met mijn kat vind ik het super tof om met honden bezig te zijn. Er is voor mij niks meer kicken dan iets terugkrijgen van de band die je creëert met een dier. Dit heb ik gedaan met de honden in mijn gezin, en dit ga ik ook met de honden van Viervoeten doen. 

Met mijn liefde voor buiten zijn en alle honden die naar buiten willen, is werken bij Viervoeten een geweldige baan. Elke wandeling bij Viervoeten is weer een positieve uitdaging die je scherp houdt. En een leuke manier om mijn kennis uit te breiden en meer ervaring op te doen.

VivaLaKick.jpg

 

Mijn naam is Jelka Waalewijn. Ik ben van jongs af aan een ontzettende dierenvriend. Als kind was ik nooit erg sterk in mijn verbale communicatie en vond ontzettende rust en begrip in het verzorgen van dieren en de non verbale communicatie die daar bij kwam kijken.

Mijn ouders zuchtten ook altijd als ik binnenkwam en vroeg om een doos. Ze wisten dan gelijk dat ik weer ergens een gewond vogeltje had gevonden die ik op wilde knappen. 

Ik wilde ook altijd al een hond, maar mocht dit niet van mijn ouders. Dus zette ik als kleine meid mijn eigen mini uitlaatservice op in ruil voor ijsjes. Uiteindelijk heb ik toch een hond via vrienden mogen krijgen toen ik 18 was. Het was de beste tijd van mijn leven die ik samen met hem heb mogen doorbrengen. Na zijn overlijden wist ik dat ik mijn droom om met honden te werken moest doorzetten. Mijn grote droom is om een rehabilitatie centrum te openen voor moeilijk plaatsbare honden. Bij Viervoeten kom ik elke dag buiten omringd door fantastische wezens die mij heel veel leren over hen- en mijzelf. Met deze kennis hoop ik dichter bij mijn droom te komen.

Gianluca (1).jpg

My name is Gianluca Tomasino. I come from a small city in the countryside of northern Italy, where a few uncles’ farmsteads made me realize how passionate I am about all animals. At the age of 19 I studied veterinary medicine for a couple of years while volunteering in my hometown’s dog shelter. Back then I used to say I had 146 dogs. And now that I’m left with only one of them, a small mixed one named Paco (9 years old), I have plenty of spare love and energy for many more.

I’m very happy to be part of the Viervoeten family. It gives me the chance to put all my good vibes in action while learning something new every day about the intriguing minds of our 4-legged friends.

Britt (1).png

Mijn naam is Bridget Koopmann. Al vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik gek van dieren! Vanaf mijn 11ste heb ik mijn eigen Friese paard Bente. Dag in dag uit ben ik te vinden in de stallen, of met mijn ruwharige teckel Lilly en mijn kortharige teckels Joep en Karel in het bos om te wandelen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding paraveterinair dierenartsassistent, die ik binnenkort afrond. Het lijkt mij ook superleuk om straks het honden uitlaten te kunnen combineren met een baan in de dierenartspraktijk.  

Ik kijk er heel erg naar uit om te starten bij Viervoeten! Het is voor mij de unieke kans om mijn kennis uit te breiden en iets te doen wat ik erg leuk vind. Daarnaast is het natuurlijk ook hartstikke gezellig dat mijn kleine vriendinnetje Lilly met mij mee mag. Tot snel!

image0_edited.jpg

Ik ben Tesse. Bij ons thuis was het vroeger een beestenboel, konijnen, honden, een poes, een geit, een dwergpapegaai… De liefde voor dieren is er altijd geweest, en honden hebben een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Met de komst van mijn eigen hond Juno, is de interesse in het gedrag en trainen van honden verder gegroeid. Zelf werk ik sinds mijn afstuderen in de jeugdzorg. Als ik op kantoor zat en Juno met de uitlaatservice mee ging, kon ik best een beetje wegdromen bij het idee dat zij lekker in het bos aan het rondrennen was met al haar hondenvrienden… Bij Viervoeten heb ik die dromen om kunnen zetten in werkelijkheid; heerlijk buiten op pad met jullie leuke honden. Ik ben dankbaar dat ik door de opleiding bij Viervoeten de kans heb gekregen om deze twee prachtige banen te combineren! 

IMG_6695.jpeg

My name is Francesca Bombardi and I hail from the home of all things holy – Rome, Italy.

Coming from a big city, it was always hard to have pets of our own, but I have always managed to have cats wherever I have lived. I love animals of every kind – they all have different personalities I can’t wait to discover. To be able to spend time with animals, I started pet sitting when I was growing up in Rome.

Recently I lost a pet through a breakup, so I wanted to get my doggie fix, without taking one of my own. I started volunteering at the animal shelter in Amsterdam, which brought me into contact with all kinds of stories and I learned so much from the fantastic people who worked there. 

Working with Viervoeten means I can run around outside with dogs of every kind. I learn so much from the people I work with – who teach me about each breed and animal behaviour in general – I am having lots of fun while also learning – so I feel pretty lucky indeed.

 

Being part of the team here means a lot to me, and being able to do something I love gives me life.

Viervoeten Hondenuitlaatservice_edited.jpg

 

Mijn naam is Iris Klouwers. Vanaf het moment dat ik kon praten, wilde ik een hond. Uiteindelijk kwam Djess, onze lieve Labrador, in mijn leven. Toen zij overleed en ik haar enorm miste, kwam ik in contact met Viervoeten en dat voelde als een perfecte kans.

Pepe en het team hebben mij opgeleid en alles geleerd over Viervoeten. Het is geweldig om alle verschillende honden te leren kennen en te mogen begeleiden. Elke wandeling is weer een heerlijke uitdaging en geeft me een fantastisch gevoel.