Team Viervoeten

Mijn naam is Pepe Rullens. Ik ben de eigenaar van Viervoeten. Al sinds ik kan lopen, loop ik met honden. Eigenlijk met alle dieren. Thuis hebben we altijd honden van verschillende rassen gehad. Toen ik vijftien jaar oud was, voedde ik met succes mijn eerste pup op en een half jaar later de tweede. Daarna ontwikkelde ik de hobby om honden van kennissen uit te laten en te trainen. Het lezen van een hond en het vinden van een manier waardoor deze jou toelaat en van je leert is een magisch proces. Elk karakter vraagt om een individuele aanpak en dat maakt het werken met elke hond weer een avontuur op zich.

 

Zelf hebben wij Nadiah, een Golden Retriever van tien jaar oud, Freya, een Zwitserse Herder van vier jaar oud en Odin, een Oudduitse Herder van een jaar oud.

Nadat ik vijf jaar fulltime lichamelijke opvoeding heb gegeven, vond ik het tijd om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen bedrijf met honden te beginnen. Gediplomeerd, met veel enthousiasme en kennis staat Viervoeten Hondenuitlaatservice elke dag voor het welzijn, de behoeften en het plezier van uw hond.  

Viervoeten Hondenuitlaatservice Amsterdam Noord, Oost, IJburg en Zeeburg

"Vanaf het eerste contact met Pepe ontstond er een 'goed' gevoel bij Viervoeten Hondenuitlaatservice. Pepe is een zeer bekwame trainer die het beste met de honden voor heeft."

 

- Mandy en Niels, baasjes Cato

"Excellent dog walking service in smaller groups, helped our slightly insecure dog become more social and at ease, besides having fun. Pepe is a certified dog walker, reliable and seems to truly care and know each dog in the pack. "

 

- Iringo, baasje van Tommy

 

DSC_1608-02_edited.jpg

 

Mijn naam is Margriet van Toledo. Mijn gekte met honden begon al toen ik elke schoolvakantie bij mijn tante logeerde vanwege twee Duitse brakken en vele logeerhonden. Op mijn 16e haalde ik uiteindelijk mijn ouders over dat ik een eigen hond moest hebben: de AmStaff Kira. Met veel overtuiging, toewijding en natuurlijk liefde heb ik haar opgevoed.

 

Mijn interesse in het trainen, het gedrag en de communicatie van honden nam hierbij steeds meer toe. In het dierenasiel heb ik verschillende honden mogen uitlaten en uiteindelijk kwam ook de Griekse bastaard Corfu in mijn leven. Het leren kennen, begeleiden en trainen van (nieuwe) honden geeft mij zoveel energie dat ik dit jaar besloot mijn hart te volgen. De opleiding bij Pepe heeft mij alle tools gegeven om nog meer honden te leren kennen en succesvol, met veel plezier te begeleiden.

a5ef82b4-68e3-4afa-aa69-4d85c467e7f0_edited.jpg

My name is Bozena Leszczynska. I was born and raised in the south of Poland, where I've spent all of my youth in the countryside surrounded by animals. As a teenager, I was voluntarily working at different foundations for the protection of animals, where I was saving animals from difficult conditions and I also ran a "foster home" for animals. I was taking care of them and preparing them for adoption. In my family, we've always had dogs and they hold a very special place in my heart.

 

I'm a happy owner of two beautiful sighthounds, Gayeri and Bushra. I love spending days with dogs, walking them and learning about their behaviours. I'm always looking for an opportunity to broaden my knowledge about dogs, that's why I'm happy to be part of team Viervoeten.

 

Mijn naam is Iris Klouwers. Vanaf het moment dat ik kon praten, wilde ik een hond. Uiteindelijk kwam Djess, onze lieve Labrador, in mijn leven. Toen zij overleed en ik haar enorm miste, kwam ik in contact met Viervoeten en dat voelde als een perfecte kans.

Pepe en het team hebben mij opgeleid en alles geleerd over Viervoeten. Het is geweldig om alle verschillende honden te leren kennen en te mogen begeleiden. Elke wandeling is weer een heerlijke uitdaging en geeft me een fantastisch gevoel.

20210302_151058_edited.jpg

Mijn naam is Jan Pfeiffer. Ik ben mijn hele leven al een liefhebber van natuur en dieren en zou dit ook mijn grootste passie noemen. Ik ben hierdoor zelf veganist en heb mijn studieloopbaan vorig jaar omgegooid om richting de conservatie biologie en behoud van biodiversiteit te gaan. Verder ben ik opgegroeid met katten en na aandringen vanaf mijn achtste ook met honden, wat mij en mijn familie enorm veel liefde en plezier heeft opgebracht. Ik wil niets liever dan werken met natuur.

 

Nu ik als student op mijzelf woon en dus geen tijd of ruimte heb voor huisdieren, is mijn werk bij Viervoeten de perfecte uitkomst en doe ik dat met enorm veel plezier en toewijding voor de honden. Ook al laat ik ze uit, het voelt alsof ze mij uitlaten en een prachtige dag bezorgen.

 

Mijn naam is Anna Faneyte. Ik heb een grote liefde voor dieren, groot en klein. Zo heb ik twee katten, drie verzorgpaarden en een hond! Na jarenlang zeuren kregen we eindelijk Timo, een zwerfhondje uit Spanje.

 

Wandelen in de natuur doe ik erg graag en met honden erbij is het nóg leuker. De diversiteit aan honden bij Viervoeten, maakt het werk afwisselend en uitdagend. Ik ben erg blij dat Pepe mij wilde opleiden en ik de kans heb gekregen om iets te doen waar ik van geniet.